Connexie Magazine

Frequentie 8 x per jaar
Oplage 6.500 exemplaren
Omvang 80 pagina's
Abonnementen € 85,- per jaar

Connexie Magazine is hét vakblad voor de telecombranche. Het signaleert en beschrijft trends in innovatieve telecom, ip en ce en is een referentie voor het management.

Redactionele formule
De lezer wordt op de hoogte gehouden van technologische ontwikkelingen, strategische beslissingen, het mobiele beursklimaat, mobiele toepassingen en initiatieven binnen organisaties door experts op het gebied van smartphones, dect, IP telefonie, integratie van vast en mobiel, notebooks, tablets, consumer elektronica en accessoires. Zowel de inhoud als de vormgeving van Connexie Magazine zijn zorgvuldig op de doelgroep afgestemd: korte en heldere artikelen met veel productinformatie.Abonnementen

Een jaarabonnement op Connexie Magazine (8 uitgaven) kost € 85,- inclusief verzendkosten.

U ontvangt na aanvraag binnen een week het laatst verschenen nummer van Connexie Magazine en vervolgens ontvangt u het blad tot wederopzegging. Abonnementen kunnen met elk nummer ingaan en worden jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggingen, uitsluitend schriftelijk, dienen acht weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode in ons bezit te zijn. Lopende abonnementen worden na de abonnementsperiode automatisch voor een jaar verlengd.

Aanvragen
Heeft u interesse in een jaarabonnement op Connexie Magazine? Stuur dan een e-mail met uw adresgegevens naar info@magentapublishing.nl, onder vermelding van “Aanvraag abonnement”.


Meer informatie?
Voor meer informatie over Connexie Magazine kunt u hier klikken.

Divide Internetoplossingen