ODS2 sluit contract met Ziggo voor Field Marketing Software

 ODS2 sluit contract met Ziggo voor Field Marketing Software

Gepubliceerd: vrijdag, 21 oktober 2011
Door: Sjoerd van der Helm

Share |

Ziggo maakt bekend dat het per september 2011 een contract heeft afgesloten met ODS2 op het gebied van Field Marketing Software. Door gebruik van Field Marketing Software van ODS2 wordt de presentatie, promotie en positionering van de Ziggo producten en diensten op de winkelvloer verbeterd en de koopbereidheid voor deze producten en diensten gestimuleerd.

De keuze voor ODS2 zorgt ervoor dat Ziggo per marketingactiviteit gespecialiseerde bureaus kan inzetten, zonder de kracht van een overkoepelende rapportage en analyse over alle winkels te verliezen.

Essentieel voor Ziggo is om voor haar activiteiten in het veld gebruik te maken van meerdere uitvoerende bureaus. Ziggo zet naast haar eigen field accountmanagers voor de strategische winkels, verschillende externe bureaus in voor o.a. merchandising, instore training en winkeldemo‟s. Dankzij de ‘Multi-agency’ module van ODS2 FMS behoudt Ziggo de voordelen van een centraal eigen systeem met analyses en trends over alle distributiekanalen & -outlets, maar de vrijheid om per marketingactiviteit een eigen selectie te maken voor het beste uitvoerende bureau.

De samenwerking met Ziggo onderstreept de toegevoegde waarde van de ODS2 Field Marketing Software voor ondernemingen die actief zijn in retail. Commercieel Directeur Mark Hekkelman hierover: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met Ziggo. Ziggo is een zeer gerenommeerde speler in de Nederlandse breedband en televisie markt. Het onderstreept de leidende positie die we in de Nederlandse markt innemen op het gebied van Field Marketing Software en sluit naadloos aan bij onze visie om onze klanten de vrijheid te bieden in het selecteren van de juiste uitvoerende partijen, zonder in te leveren op de kracht van hoogwaardige rapportages en analyses ”.


Reacties (1)

Door Hugo van Manen - woensdag, 26 september 2012 09:05

Interessante ontwikkeling, zou dit ook voor zelfstandige ondernemers iets zijn om zich als partner van Ziggo aan te melden?

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen