CanalDigitaal start offensief tegen kabel en Digitenne

CanalDigitaal start offensief tegen kabel en Digitenne

Gepubliceerd: woensdag, 07 september 2011
Door: Marco Mekenkamp

Share |

CanalDigitaal start een offensief tegen de kabel en tegen Digitenne. "Na de onrust die is ontstaan door het verdwijnen van het aantal analoge televisiezenders van de kabel en de ontvangstproblemen van Digitenne, is de roep om een volwaardig alternatief groter dan ooit", stelt CanalDigitaal.

Door het ineenstorten van de zendmast in Hoogersmilde ontstond vorige maand in Drenthe al een ware run op satellietontvangers. CanalDigitaal grijpt deze gebeurtenissen aan om duidelijk te maken dat ontevreden klanten van de kabel en Digitenne een alternatief hebben.

Deze week lanceert het media- en communicatiebedrijf een campagne met acteur Kees Prins voor het Alles in 1-pakket met snel internet, voordelig bellen en satelliet TV. CanalDigitaal biedt onder andere een uitgebreid zenderpakket met meer dan 300 kanalen, waarvan 34 HD, waaronder Film1 en Sport1 HD en de mogelijkheid om live TV te pauzeren en op te nemen. De multimedia campagne van CanalDigitaal voor het Alles in 1-pakket loopt tot medio november.

Rene Tensen, Executive Vice President CanalDigitaal licht toe: “We merken in de markt dat men massaal kiest voor een Alles in 1-pakket. Wij bieden daarom een compleet pakket met internet en bellen waarbij we ons als vanouds blijven onderscheiden met ons televisie aanbod. We waren de eerste met digitale en HD-televisie en bieden tot op de dag van vandaag het breedste zenderaanbod. Bovendien bieden we met het basis TV-pakket met meer dan 250 televisiezenders en 28 HD-zenders tijdelijk voor 9,95 euro per maand ook een alternatief voor mensen die niet te veel willen betalen en toch zelf willen kiezen wat ze kijken.”

CanalDigitaal start bovendien een online campagne waarin Digitenne klanten een extra korting tot 150 euro krijgen wanneer zij overstappen naar satelliet TV. Het offensief tegen Digitenne loopt tot half oktober 2011. Meer informatie over de Digitenne actie is te zien op de speciale actiepagina www.canaldigitaal.nl/digitenne.


Reacties (1)

Door johnvoorts - zondag, 11 september 2011 16:00

Na het instorten van de zendmast zijn er al veel mensen overgestapt. De kans bestaat idd dat met extra aandacht nog meer mensen overstappen. De alles in 1 pakketten zij al verkrijbaar vanaf 39,95 en dit is natuurlijk niet duur. http://www.allesin1pakketvergelijken.nl/component/content/article/23-stijging-in-tv-kijkers-via-satelliet-daling-digitenne-klanten

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen