Samsung Galaxy Tab 7.7 verwijderd uit IFA-stand

Samsung Galaxy Tab 7.7 verwijderd uit IFA-stand

Gepubliceerd: maandag, 05 september 2011
Door: Pim Hilferink

Share |

Samsung heeft de net geintroduceerde Galaxy Tab 7.7 zaterdagochtend weggehaald uit de stand op de IFA in Berlijn. Volgens een woordvoerster van het Koreaanse bedrijf is de reden hiervoor dat de Galaxy Tab 7.7 niet in Duitsland zal worden verkocht en het bedrijf zich wil concentreren op de Galaxy Note. Bezoekers gaven een andere lezing: de Duitse politie zou de toestellen hebben weggehaald en alle reclame-uitingen voor de Galaxy Tab 7.7 hebben afgedekt met witte lakens.

Direct staken ook geruchten de kop op, dat de Galaxy Tab 7.7 zou zijn verwijderd op last van Apple. Persbureau Bloomberg berichtte dat Apple een daartoe strekkend verzoek had ingediend. Volgens Samsung is de Tab 7.7 verwijderd vanwege een uitspraak van de Duitse rechter, afgelopen vrijdag.

De Galaxy Tab 7.7 is het kleine broertje van de Galaxy Tab 10.1, die na een uitspraak van de Duitse rechter vorige maand voorlopig niet mag worden verkocht in Duitsland. Later deze maand wordt een definitieve uitspraak in deze zaak verwacht.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen