Mobiele telefoons niet gevaarlijk

Mobiele telefoons niet gevaarlijk

Gepubliceerd: dinsdag, 13 maart 2007
Door:

Share |

Het gebruik van mobiele telefoons in ziekenhuizen heeft geen invloed op de medische apparatuur. Dat stellen Amerikaanse onderzoekers. Bij tests in een ziekenhuis in Minnesota blijkt dat normaal gebruik van mobiele telefoons geen aantoonbare invloed op medische apparatuur heeft. Hiermee lijkt het verbod op mobiele telefoons, dat wereldwijd in de meeste ziekenhuizen geldt, overbodig. Of het naar aanleiding van dit onderzoek afgeschaft wordt valt nog te bezien.

Andere mobiele apparatuur blijkt wel enige invloed te hebben. Een draagbare cd-speler blijkt het resultaat van een hartfilmpje wel te kunnen storen, als die dicht in de buurt van de meetapparatuur wordt gehouden. Ook antidiefstal poortjes in winkels blijken straling af te geven die de werking van pacemakers beļnvloeden.


Reacties (1)

Door ANulPGooroRoob - donderdag, 31 augustus 2017 12:35

By dealing together, the two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. However, it is important to obtain the doctor's opinion first before taking these oral medications because these would have gloomy effects for the body.

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen