KPN introduceert nieuwe internet- en tv-abonnementen voor kleinzakelijke klanten

KPN introduceert nieuwe internet- en tv-abonnementen voor kleinzakelijke klanten

Gepubliceerd: maandag, 09 oktober 2017
Door:

Share |

KPN introduceert op 9 oktober nieuwe internet- en tv-abonnementen voor kleinzakelijke klanten. Hiermee speelt KPN in op de wens van kleinzakelijke klanten die graag een basispakket willen dat zij naar eigen behoefte kunnen uitbreiden met additionele Zakelijke Service. Met deze abonnementen hebben kleinzakelijke klanten ook de voordelen van KPN Compleet.

Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen met Zakelijke Service. Het gaat om een basisabonnement met Internet of een meer uitgebreid abonnement met Internet en TV. Verder kunnen ondernemers zelf extra diensten kiezen die bij hun persoonlijke bedrijfssituatie passen zoals extra internetsnelheid of een extra telefoonlijn.

Zakelijke Service
Alle kleinzakelijke klanten ontvangen bij deze abonnementen Zakelijke Service. Zo is er een speciale helpdesk met klantenservicemedewerkers voor ondernemers die 24/7 bereikbaar is en worden klanten bij een storing dezelfde dag weer online geholpen.

KPN Compleet
Kleinzakelijke klanten ontvangen extra’s wanneer zij vaste en mobiele diensten combineren. Deze extra’s bestaan uit korting op het mobiele abonnement, dubbele databundel, gratis onderling bellen en MB’s delen. Ook kunnen klanten met Interactieve TV kiezen voor een gratis tv-pakket zoals Fox Sports Eredivisie of het Pluspakket

Vanaf 9 oktober kunnen ondernemers voor de nieuwe Kleinzakelijke abonnementen terecht in de KPN (XL) Winkels, online op kpn.com/kleinzakelijk en bij de klantenservice.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen