Samenwerking Phone House en Retail Synergie

Samenwerking Phone House en Retail Synergie

Gepubliceerd: dinsdag, 26 september 2017
Door:

Share |

Ontzorgen vormt de basis van vertrouwen.

Direct na het faillissement van Phone House Nederland BV hebben de gezamenlijke franchisers zich verenigd in een nieuwe Coöperatie (Dutch Connectivity Partners UA), met als doelstelling gezamenlijk een doorstart te maken. Met de verwerving van de exclusieve rechten van de naam Phone House, evenals de overname van 21 additionele winkels (totaal 91 winkels | 22 ondernemers), ging de coöperatie op zoek naar een Telecom Distributeur welke een gedeelte van de aansluiting kon verzorgen. Deze heeft Phone House gevonden in Retail Synergie.

Retail Synergie is blij met deze samenwerking. “Deze samenwerking is een heel mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde die Retail Synergie haar partners biedt als onpartijdige distributeur.
En ik ben enorm trots op de inzet van alle mensen binnen Retail Synergie die deze samenwerking mogelijk gemaakt hebben. Ruim 90 Phone House winkels moesten van de één op de andere dag terugvallen op een backoffice organisatie. Deze noodzaak was hoog. Onze mensen hebben ervoor gezorgd dat wij dit zo snel konden invullen voor deze zelfstandige ondernemers”, aldus Monique Davy, directeur van Retail Synergie.

Ook de coöperatie ziet de samenwerking vol vertrouwen tegemoet. “Vanaf moment één na het faillissement van Phone House Netherlands BV heeft Retail Synergie ons het gevoel gegeven dat zij ons graag wilden helpen en ons weer zo snel mogelijk up and running wilden krijgen, zodat wij naast onze directe aansluitingen, ook de indirecte aansluitingen weer konden doen.” aldus Uco van den Berge, ondernemer en bestuurslid van de coöperatie.
Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen