Truphone introduceert databundels voor iPad-gebruikers in Nederland

Truphone introduceert databundels voor iPad-gebruikers in Nederland

Gepubliceerd: maandag, 02 oktober 2017
Door:

Share |

In 44 landen en gebieden dezelfde databundel gebruiken; Truphone introduceert nieuwe databundels.

 

Truphone introduceert nieuwe databundels voor Nederlandse iPad-gebruikers met Apple SIM. Hiermee kunnen iPad-gebruikers direct online gaan en blijven zij verbonden via het Truphone-netwerk. Thuis en in 44 landen en gebieden zonder internationale roamingkosten.

Als introductieaanbod geeft Truphone nieuwe klanten 100 MB data cadeau. Deze ‘try before you buy’ stelt iPad-gebruikers in staat om direct toegang te krijgen tot 4G-data op hun iPad, zonder dat hieraan verplichtingen vastzitten.

Truphone biedt:
• flexibele bundels: een breder aanbod zonder vast te zitten aan een langlopend contract;
• lagere prijzen: goedkopere databundels om internationale roamingkosten te voorkomen;
• gemak: maak vanaf je iPad in een paar tikken rechtstreeks verbinding met Apple SIM;
• wereldbundel: gebruik dezelfde databundel in 44 landen en gebieden zonder simkaarten te hoeven wisselen – of schaf extra data aan als je op reis gaat.

De introductie in Nederland valt samen met de uitrol van twee andere functies die vanaf nu wereldwijd beschikbaar zijn:
• Auto Renew: een handige manier om automatisch een nieuwe databundel aan te schaffen als de huidige verloopt of al is verbruikt. Met deze functie houd je een continue 4G-verbinding en is er een ingestelde limiet om budgetoverschrijding te voorkomen;
• Top Up Anytime: extra data toevoegen zonder te moeten wachten tot je bundel verloopt – waar of wanneer dan ook. Creëer een eenvoudig te beheren rij aan databundels en zorg ervoor dat je nooit zonder data zit.

De databundels van Truphone zijn naast Nederland in vier landen – Polen, Spanje, Hongkong en het Verenigd Koninkrijk – aan te schaffen. Later in 2017 wordt dit aantal verder uitgebreid.

Met Apple SIM schaf je eenvoudig een databundel aan via je iPad, zodat je thuis en onderweg altijd verbonden bent. Apple SIM is ingebouwd in iPad Pro 10,5-inch display-, iPad Pro 12,9-inch display (tweede generatie)- en iPad Pro 9,7-inch display Wi-Fi + Cellular-modellen, en is compatibel met iPad vijfde generatie, iPad Pro 12,9 inch display (eerste generatie), iPad mini 4 en iPad Air 2 WiFi + Cellular-modellen.

Ralph Steffens, CEO van Truphone: “Met onze databundels voor Apple SIM zijn gebruikers onderweg beter verbonden, waar ze ook zijn. Het is een perfecte aanvulling op de veelzijdigheid van de iPad. We zijn zeer enthousiast over de baanbrekende mogelijkheden die Apple SIM biedt voor de connectiviteit van onze klanten, waar ze zich ook in de wereld bevinden. Als de enige echte wereldwijde speler stellen onze ervaring en ons wereldwijde netwerk Truphone in staat om deze nieuwe manier van connectiviteit uit te rollen. De introductie van databundels voor iPad met Apple SIM in Nederland bewijst nogmaals onze capaciteit om een echte wereldwijde dienstverlening neer te zetten.”


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen