Tech Data begint met nieuw hoofdstuk

Tech Data begint met nieuw hoofdstuk

Gepubliceerd: maandag, 02 oktober 2017
Door:

Share |

Vanaf heden onder één uniform merk in alle markten: Connecting the World with the Power of TechnologyTM

 

Tech Data Corporation heeft vandaag zijn nieuwe merkidentiteit, die het brede bereik en de uitgebreide capaciteiten van het bedrijf als een wereldwijde leider in de distributie van technologie en technologische diensten weerspiegelt, geïntroduceerd. Na de transformationele overname van Avnet's Technology Solutions eerder dit jaar heeft Tech Data één wereldwijd merk ontwikkeld dat voordeel haalt uit het volledige bereik, de efficiëntie en de technische expertise van de nieuwe gecombineerde organisatie.


Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Tech Data
“We ontwikkelen ons bedrijf met het oog op de toekomst en het Tech Data-merk groeit hierin mee”, legt Bob Dutkowsky, voorzitter en CEO van Tech Data, uit. “Vandaag introduceren we het nieuwe Tech Data en beginnen we met het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf. Onze nieuwe merkidentiteit is gebaseerd op de bewezen kracht van de Tech Data-naam en voorziet in een unieke belofte voor integriteit, vakkundigheid en uitmuntendheid.”
“Tech Data fungeert als een baken in het ICT-kanaal”, vervolgt Dutkowsky. “We spelen een centrale rol in het succes van onze klanten en leveranciers. Onze teams beschikken over gespecialiseerde vaardigheden in next-generation technologieën, uitgebreide service- en softwarecapaciteiten en de beste logistiek in de sector. Ze worden ondersteund door een wereldwijd ICT-systeem dat alles kan; van het verwerken van de verkoop van een laptop tot de meest complexe multi-vendor oplossingen. Tech Data is een bedrijf geworden dat niet alleen producten levert, maar ook bedrijfsresultaten. We verwelkomen de toekomst van ons bedrijf met open armen: Connect the world with the power of technology.”

Twee primaire portfolio’s: Endpoint en Advanced Solutions
Het Tech Data-merk verdeelt het productaanbod in twee portfolio’s met de primaire oplossingen, zodat het bedrijf een gespecialiseerde benadering kan aanbieden en tegelijkertijd de uitstekende serviceniveaus die de partners van Tech Data verwachten, kan behouden:
• Tech Data’s portfolio Endpoint Solutions, voorheen bekend als de ‘TD Broadline-en TD Mobile’, omvat met name pc’s, mobiele telefoons en accessoires, printers, rand-apparatuur, verbruiksartikelen en consumentenelektronica.
• Tech Data’s portfolio Advanced Solutions omvat hoofdzakelijk technologieën voor datacentra zoals storage, netwerken, servers, geavanceerde technologische software en  converged en hyper converged infrastructuren. In dit productaanbod zijn tevens next-generation technologieën opgenomen zoals oplossingen voor de cloud, IoT, mobility, security en analytics.

De Endpoint en Advanced Solutions portfolio’s bevatten de technologische next-generation oplossingen en het service-aanbod van Tech Data, waaronder services voor lifecycle management, CRM, integratie en supply chain. Naast de twee portfolio’s van solutions blijft Tech Data zijn drie gespecialiseerde solutions bieden: Datech Solutions, Maverick AV Solutions en Global Computing Components. Tech Data’s pan-Europese gespecialiseerde bedrijfsmerk Azlan ondergaat een geleidelijke transitie en wordt uiteindelijk in het portfolio Advanced Solutions opgenomen.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen