De Dit Wil Ik Weken van Tele2

De Dit Wil Ik Weken van Tele2

Gepubliceerd: maandag, 14 augustus 2017
Door:

Share |

Vanaf vandaag tot en met 19 september zijn er de DIT WIL IK WEKEN van Tele2. In deze periode heeft Tele2 tijdelijk messcherpe aanbiedingen. “Klant worden bij het allernieuwste 4G-netwerk van Nederland wordt zo natuurlijk helemaal een feestje”, aldus de operator.

Tijdens de DIT WIL IK WEKEN krijgt men twee euro korting per maand op een 10GB data-abonnement. In plaats van 21 euro betaalt men 19 euro per maand voor 10GB data en onbeperkt bellen en sms’en. En in plaats van 17 euro voor 10GB data en 100 Bel/SMS is dat nu 15 euro per maand.

En dan heeft Tele2 ook nog wat toestelaanbiedingen. Via Tele2.nl, de klantenservice en in de Tele2-winkels zijn er telefoonaanbiedingen voor de Samsung S8, de Samsung S8+, de iPhone 6 (32 GB) en de Huawei P10.

Hoewel Tele2 altijd prijs als belangrijk speerpunt hanteert, lijken deze speciale weken ingegeven om toch wat extra marktaandeel te pakken. T-Mobile heeft zich de laatste periode zwaar gemanifesteerd als prijsvechter (met het Unlimited-abonnement) en dat heeft die operator geen windeieren gelegd. Die prijsvechterrol lijkt Tele2 een beetje te zijn kwijtgeraakt. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de consument afhaakt op de irritante tv-commercials die Tele2 de tv-kijker voorschotelt.


Reacties (1)

Door Ruud - maandag, 14 augustus 2017 13:10

'Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de consument afhaakt op de irritante tv-commercials die Tele2 de tv-kijker voorschotelt.' Wie zegt dat dat de tv-kijker dat zo ziet? Niet echt objectief voor een nieuwsmedium. Ik denk dat jullie weg moeten blijven van dit soort subjectiviteit. Op de radio is Tele2 tot favoriet verkozen: http://radio.nl/813693/radiocommercials-mcdonald-en-tele2-favoriet-bij-consument

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen