Five 4 U start exclusieve distributie voor Black Eye

Five 4 U start exclusieve distributie voor Black Eye

Gepubliceerd: donderdag, 10 augustus 2017
Door:

Share |

Vanaf juli 2017 distribueert Five 4 U exclusief voor de Nederlandse markt de universele fotolenzen voor mobiele apparaten van Black Eye. In België is Five 4 U exclusief voor de CE-markt aangewezen.

In tegenstelling tot concurrerende merken die veelal werken met kunststof lenzen, maakt Black Eye gebruik van hoge kwaliteit glazen lenzen. Deze kunnen afhankelijk van de range (instap, midden of pro) voorzien zijn van 1, 2 of 3 coatings voor een nog betere fotokwaliteit. De collectie omvat verschillende Macro, Fisheye, Wide Angle en Telelens-oplossingen.

Naast Black Eye is Five 4 U ook distributeur van Olloclip, een hoogwaardige fotolens oplossing voor iPhone. Met deze twee merken biedt Five 4 U een volwaardig aanbod binnen een categorie die naar schatting in 2018 een totaal van 30 miljoen stuks wereldwijd zal bevatten.

Black Eye is in 2011 opgericht door 3 Finse vrienden: 2 professionele snowboarders en een professionele fotograaf. In 5,5 jaar tijd is het merk uitgegroeid naar een distributienetwerk in 45 landen met een snel stijgende omzet en kanaaluitbreiding in Fashion en CE.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen