SWOOP nieuwe hoofdsponsor Vitesse

SWOOP nieuwe hoofdsponsor Vitesse

Gepubliceerd: donderdag, 13 juli 2017
Door:

Share |

SWOOP is de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. De samenwerkingsovereenkomst werd vandaag ondertekend op Papendal door algemeen directeur van Vitesse Joost de Wit en directeur-oprichter Joshua Kappen van SWOOP. Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 5 augustus speelt Vitesse voor het eerst in een officieel duel in het nieuwe tricot met SWOOP op de borst.

Joost de Wit, licht de samenwerking toe: "Met dit sponsorschap kiest SWOOP voor landelijke naamsbekendheid. En dat doen ze niet zomaar. SWOOP is een snel groeiend bedrijf dat goed bij Vitesse past: ambitieus, ondernemend, innovatief en talentvol. We werken al een jaar samen en kijk ernaar uit dit te verstevigen en succesvol te maken." “Vitesse is een prachtige club met een betrokken achterban”, aldus Joshua Kappen. "Wij herkennen ons in de ambities en dragen daar graag aan bij."

Swoop timmert sinds vorige jaar hard aan weg om het bekendste merk in de refurbished markt te worden. Het bedrijf regelt en levert ook veel producten en life-cycle diensten aan het telecomkanaal. In de september editie van Connexie zal een uitgebreid interview met Joshua Kappen, de ondernemer achter Swoop komen te staan.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen