MVNO Truphone stapt over van Vodafone naar KPN

MVNO Truphone stapt over van Vodafone naar KPN

Gepubliceerd: donderdag, 29 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Truphone, het eerste wereldwijde mobiele netwerk en volgens henzelf pionier op het gebied van 'de nieuwste generatie mobiele diensten', maakt vandaag bekend dat het KPN, het grootste netwerk van Nederland, heeft gekozen als netwerkleverancier in Nederland. Eerder werkte Truphone samen met Vodafone.

Door deze samenwerking bieden we deze zomer 4G voor al onze klanten in Nederland aan. Truphone streeft altijd naar een service van wereldklasse en heeft in KPN de ideale netwerkpartner gevonden. Klanten in Nederland profiteren van een netwerk dat nog stabieler, betrouwbaarder en toekomstbestendiger is.

Michel van Wissen, EVP bij KPN Wholesale, stelt: "We zijn er trots op dat Truphone heeft gekozen voor het hoogwaardige mobiele netwerk van KPN. Ons toegewijde en bekwame Wholesale-team ziet ernaar uit om van deze samenwerking een groot succes te maken."  Ralph Steffens, CEO bij Truphone: "We waren op zoek naar een nieuwe netwerkpartner om 4G te kunnen introduceren en om een uitzonderlijke klantervaring te bieden. KPN onderscheidt zich op dit gebied, en dus ben ik erg blij dat we met hen in zee gaan."


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen