Voiceworks vanaf nu partner Expeditie ICT

Voiceworks vanaf nu partner Expeditie ICT

Gepubliceerd: donderdag, 29 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Voiceworks, aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen, werkt vanaf heden samen met Expeditie ICT, een netwerkplatform voor resellers, vendoren, operators en distributeurs in telecom en IT. Met deze samenwerking wil Voiceworks de zakelijk eindklant nog meer centraal stellen en zijn partners helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. De samenwerking is gestoeld in een gedeeld doel: zowel Expeditie ICT als Voiceworks willen resellers succesvoller maken.

Expeditie ICT is een platform dat is opgezet om resellers te helpen de aansluiting bij de eindmarkt te behouden. Ook vendoren, operators of distributeurs kunnen lid worden. Aangezien Voiceworks een wholesale model en daarmee geen direct klantcontact heeft, is het voor het bedrijf van belang om regelmatig van gedachten te wisselen met resellers die wel direct contact hebben met eindgebruikers.

Voiceworks organiseert zelf regelmatig partnerbijeenkomsten en heeft een Voiceworks Academy. Expeditie ICT is hier een welkome aanvulling op volgens Terry Aurik, CCO van Voiceworks: ‘Expeditie ICT is een objectieve organisatie, waar kennisoverdracht hoog in het vaandel staat. Met name kennis over hoe de markt beweegt is belangrijk voor ons. Weten we wat eindgebruikers drijft, dan kunnen we ons productportfolio daarop aanpassen. Natuurlijk doen we hier ook onderzoek naar bij onze eigen achterban, maar het is goed om daarnaast te klankborden met andere resellers.

Rob Fechter, Manager New Business bij Voiceworks: ‘Voiceworks is voorloper in de zakelijk telecommarkt, en van zo’n partij kunnen onze leden op hun beurt ook weer veel opsteken.’

Over Expeditie ICT
Expeditie ICT is de leukste netwerkclub binnen de Telecom- en ICT-industrie en heeft tot doel om samen met de aangesloten expeditieleden (business partners en leveranciers in Telecom en IT) de aansluiting te houden bij de klant van morgen. Dat doet Expeditie ICT door deze professionals bij elkaar te brengen op informatieve, leerzame en prikkelende bijeenkomsten. Expeditie ICT is een event van Magenta Communicatie.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen