Ingram Micro start nieuwe afdeling onder leiding van Gerben de Haan

Ingram Micro start nieuwe afdeling onder leiding van Gerben de Haan

Gepubliceerd: dinsdag, 27 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Vanaf 1 jul 2017 l Ingram Micro positioneert haar Total Com strategie onder de naam 'Connectivity’. Connectivity biedt totaal oplossingen voor connectiviteitsvraagstukken. Binnen Connectivity worden de krachten van Unified Collaboration en Activation Services gebundeld en zullen ook alle relevante vendoren onder één dak worden samengebracht. Voor klanten betekent dit dat alle expertise samengebracht is, dat er één aanspreekpunt is en dat er volledige focus is op het gezamenlijk realiseren van totaaloplossingen.

Connectivity is de logische vervolgstap op ‘your way to collaborate’, waarin Ingram Micro als ambitie heeft om resellers zo optimaal mogelijk te bedienen in een volledig aanbod en support op het gebied van totalcommunications richting eindgebruikers.

Gerben de Haan, Sr. Business Unit Manager Connectivity legt uit: “We bundelen de krachten van de verschillende expertises die we binnen Ingram Micro paraat hebben. Niet alleen de kennis en kunde, maar ook het portfolio. Met Connectivity positioneren we onszelf daarmee in één klap als de No 1 Total Com Service Partner, gespecialiseerd in het bieden van totaal oplossingen.

Foto: Marco Mekenkamp


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen