Sennheiser gaat samenwerken met 3CX

Sennheiser gaat samenwerken met 3CX

Gepubliceerd: donderdag, 15 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Sennheiser, leverancier van headset- en luidsprekeroplossingen, kondigt vandaag de samenwerking aan met 3CX, ontwikkelaar van op software gebaseerde Unified Communications oplossingen. Dankzij deze samenwerking zal Sennheiser’s UC productportfolio volledig geschikt zijn voor gebruik met de op software-gebaseerde PBX van 3CX.

Bovendien zal Sennheiser's UC-portfolio ook geavanceerde functies aanbieden die ondersteund worden door de lancering van 3CX v15.5. De bedrijven hebben gezamenlijk uitgebreide testen gevoerd op de interoperabiliteit tussen Sennheiser- en 3CX-oplossingen. De interoperabiliteit is geldig voor alle licentieversies van 3CX.

"We zijn verheugd om samen te werken met 3CX," zegt Andreas Bach, President van Sennheiser Communications A/S. "De interoperabiliteit zorgt voor een moeiteloze implementatie van Sennheiser UC-headsets met de 3CX soft-client en biedt onze gemeenschappelijke klanten een superieure gebruikers- en audio-ervaring."

Nick Galea, CEO bij 3CX voegt toe: "We zijn trots op het feit dat Sennheiser een 3CX technologiepartner is geworden. Sennheiser producten staan bekend om hun premium geluidskwaliteit. Met Sennheiser's UC-headsetportfolio kunnen 3CX-klanten de voordelen van onze UC-oplossingen optimaal te benutten."


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen