Nu bij Simpel gratis 4G

Nu bij Simpel gratis 4G

Gepubliceerd: donderdag, 15 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Simpel gaat vanaf 15 juni nieuwe klanten standaard supersnel 4G internet aanbieden. Vanaf 1 juli maken ook bestaande klanten gratis gebruik maken van 4G-internet met een snelheid tot 75 Mbps. Tegelijkertijd introduceert de volgens eigen zeggen grootste sim-only aanbieder van Nederland een reeks nieuwe abonnementsvormen, waarbij nieuwe klanten de eerste drie maanden al voor 1 euro per maand bellen en sms’en. Met de overgang naar 4G als de nieuwe standaard en de nieuwe abonnementen markeert Simpel de start van de campagne ‘Eurodeals’.

Het is mogelijk abonnementen af te sluiten variërend van 2,50 euro tot 15 euro per maand. Om te kunnen profiteren van de combinatie van 4G met een grote databundel van 1 GB biedt Simpel een abonnement van 7,50 euro per maand met 250 belminuten en onbeperkt sms’en. Tegen een meerprijs van 5 euro is onbeperkt bellen een optie. Vanaf 15 juni zijn alle bel-, sms- en databundels van Simpel zonder toeslag te gebruiken in de hele EU.

4G voor iedereen
Jasper de Rooij, directeur Simpel: “Consumenten willen altijd en overal supersnel draadloos surfen, filmpjes kijken of muziek luisteren via hun favoriete apps. Met ons razendsnelle internet tegen een uiterst scherpe prijs, is dat voor álle klanten mogelijk. Daarvoor maken we gebruik van het moderne 4G-netwerk van T-Mobile. In 2017 is dit door het gerenommeerde, Duitse advies- en ingenieursbureau P3 uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland. Met de prijsverlaging en tegelijkertijd de verhoging van de standaard internetsnelheid blijft Simpel dicht bij de kernwaarden: eerlijk, eenvoudig en transparant met de beste prijs.”


Reacties (1)

Door De Bruyn - donderdag, 15 juni 2017 08:37

Is het mogelijk als Belg, in belgie gedomicilieerd om ook klant te worden bij Simpel . Waar en tot wie moet ik me hiervoor wenden?

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen