Clouddistributeur Telador neemt Voipro

Clouddistributeur Telador neemt Voipro

Gepubliceerd: dinsdag, 13 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Telador, distributeur van Cloud-communicatiediensten, neemt VoIP-leverancier Voipro over. Voipro zal al de bestaande activiteiten continueren als zelfstandige organisatie onder de vleugels van Telador en door de samenwerking een uitgebreider dienstenpakket aan kunnen bieden.

Filip de Jonge, algemeen directeur Telador: “Met de overname van Voipro voegen we een van de eerste en meest bekende hosted VoIP-providers toe aan onze ‘familie’. Met Voipro krijgen we er een prachtig bedrijf met mooie klanten bij en zijn we in staat om een verdieping aan te brengen in onze dienstverlening.”

Henk Hesselink, oprichter & CTO Voipro: “Ik ben blij met de stap die we nu maken. Met Telador zijn we in staat om de noodzakelijke schaalgrootte te realiseren en daarnaast krijgen we er enorme commerciële mogelijkheden bij.”

Over Telador
Telador, opgericht in 2013, is de one-stop-shop distributeur voor de IT- en telecomreseller. Telador stelt haar partners in staat om onder eigen naam en label de nieuwste communicatiediensten en -producten aan haar klanten aan te bieden. Als hoofdproduct levert zij het hosted communicatieplatform van Kwebbl, aangevuld met een integraal order-, beheer- en facturatiesysteem, internetverbindingen, en gerelateerde hardware- en softwarediensten. Samenwerken met partners is voor Telador het belangrijkste en ook haar sleutel tot succes. Telador heeft 2 vestigingen, in Amsterdam en Groningen, en werkt vanuit deze vestigingen met een snelgroeiend, jong en dynamisch team.

Over Voipro
Voipro was één van de eerste hosted VoIP-providers en staat al sinds 2005 bekend als een ambitieuze en innovatieve telecomonderneming. In Nederland is zij uitgegroeid tot een belangrijke en onafhankelijke provider op het gebied van hosted VoIP-oplossingen. Voipro is vooruitstrevend en zoekt met zorg de juiste partners. Het innovatieve karakter werd in 2009 hooggewaardeerd door de vakjury van ChannelWorld Telecom. Zij reikte de Excellence award uit voor haar expertise, kwaliteit en innovatieniveau. Daarnaast behaalde Voipro in 2011 een plek onder de 20 snelst groeiende technologiebedrijven in de Deloitte Technology Fast50 Benelux.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen