En dit zijn de nieuwe Moto E4 en Moto E4 Plus

En dit zijn de nieuwe Moto E4 en Moto E4 Plus

Gepubliceerd: dinsdag, 13 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Motorola kondigt de nieuwe Moto E4 en Moto E4 Plus aan. Beide toestellen zijn volgens de fabrikant ‘voorzien van een gelikt design en belangrijke upgrades’. Denk hierbij aan een batterij, die volgens Motorola een hele dag meegaat en verbeterde cameramogelijkheden. Dit alles voor een prijs ver beneden de magische bkr-grens van 249 euro.

Motorola over beide toestellen:

Moto E4: scherp beeld en een nog betere look
De Moto E4 heeft een 5” HD-scherm en een elegant metalen design. Met deze smartphone kun je snel je status updaten op social media en gemakkelijk video’s streamen met behulp van de quadcore-processor en de snelheid van 4G.

De 8MP autofocuscamera en een 5MP voorcamera zorgen voor de beste foto’s, zelfs in situaties met weinig licht. Bovendien is de smartphone voorzien van een 2800 mAh batterij, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over opladen als je onderweg bent.

Moto E4 Plus: enorme batterij en belangrijke upgrade
De Moto E4 Plus heeft een 5.5” HD-scherm en een glad metalen design. Door de 5000 mAh-batterij hoef je je niet druk te maken over het opladen. Heeft je batterij toch een keer een boost nodig, dan kun je gebruik maken van de 10W snellader waardoor je toestel binnen enkele minuten weer uren mee gaat. Met 4G en quadcore-processor kun je altijd je favoriete websites bezoeken of videogames spelen. Daarnaast is het toestel voorzien van Android™ 7.1 en een vingerafdruklezer om je telefoon te ontgrendelen.

Met de 13MP autofocuscamera van de Moto E4 Plus kun je prachtige foto’s maken of maak selfies met de 5MP-voorcamera en selfieflitser, zelfs bij weinig licht.

Prijzen en beschikbaarheid
De Moto E4 is deze zomer beschikbaar voor 149 euro
De Moto E4 Plus is deze zomer beschikbaar voor 179 euro


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen