KPN start vandaag met verkoop nieuwe Nokia smartphones

KPN start vandaag met verkoop nieuwe Nokia smartphones

Gepubliceerd: maandag, 12 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

De nieuwe Nokia smartphones zijn vanaf vandaag te bestellen bij KPN en Telfort. KPN en Telfort zijn daarmee de enige providers in Nederland die de nieuwe Nokia toestellen verkopen in combinatie met een mobiel abonnement. De nieuwe Nokia toestellen worden door A & C systems in ons land gedistribueerd.

Het Finse HMD, die Nokia telefoons in licentie ontwerpt en verkoopt, introduceert vandaag de Nokia 3, 5 & 6 op de Nederlandse markt, nadat de toestellen eerder dit jaar op het Mobile World Congress in Barcelona werden onthuld. De nieuwe Nokia toestellen draaien op het Android besturingssysteem en combineren volgens HMD ´hoogstaand vakmanschap met kenmerkend design´. De nieuwe Nokia 5 bijvoorbeeld is vanaf 34 euro verkrijgbaar met een KPN Zorgeloos abonnement en met een Telfort abonnement vanaf 20,50 euro.

“Wij zijn onder de indruk van de smartphones die Nokia aanbiedt. De toestellen hebben alle functionaliteiten die onze klanten mogen verwachten van een smartphone en hebben een prachtig design. Dat in combinatie met een zeer scherpe prijs, zal voor een deel van onze klanten het leven nog vrijer, leuker en makkelijker maken”, aldus Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.


Florian Seiche, President of HMD Global: “Onze partners staan centraal in alles wat we doen en deze waardevolle samenwerkingen zijn essentieel voor ons succes. Wij zijn erg trots om samen te werken met de beste partners in de sector en daarom ben ik verheugd om de samenwerking met KPN aan te kondigen voor de introductie van onze eerste wereldwijde familie van smartphones.”

De voorverkoop van de Nokia 3 en Nokia 5 is vandaag gestart om 10.00 uur. Vanaf 28 juni start de levering van de toestellen en zijn ze ook beschikbaar in de winkels van KPN en Telfort. De Nokia 6 wordt medio juli verwacht.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen