A&C neemt branchgenoot Global Sat over

A&C neemt branchgenoot Global Sat over

Gepubliceerd: donderdag, 01 juni 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

A&C systems, Telecom fulfillment provider uit Hoegaarden, breidt opnieuw haar activiteiten uit. Nadat het bedrijf eind 2016 nog een meerderheidsparticipatie verwierf in Loop, zal A&C systems vanaf 1 juli 2017 de commerciële activiteiten van Global Sat Belgium overnemen. Met de overname van deze activiteiten worden ook de werknemers mee geïntegreerd in de organisatie. Hoeveel geld A&C betaalt voor Gloab Sat is niet bekend gemaakt.

A&C systems werkt op deze manier actief aan het verder uitbouwen van haar product- en dienstenportfolio. “Met de overname van Loop hebben we een duidelijke stap gemaakt naar de uitbreiding van ons dienstenaanbod, denk daarbij aan buy-back, refurbishing en repair-activiteiten.” Zegt Bruno Lisen, CEO van A&C systems. “Door de commerciële activiteiten van Global Sat België over te nemen kiezen we vandaag resoluut voor een zeer sterke, klantgerichte aanpak.”

Guy Vos, Managing Director BeNeLux A&C systems: “De visies van zowel Global Sat als A&C systems zijn er steeds op gericht geweest om onze klanten een 360° oplossing te kunnen aanbieden. Maximale ontzorging is daarbij altijd de focus geweest. Met deze overname willen we onze klanten nog meer bedienen op maat van hun noden.”

“Met het akkoord dat met A&C systems gesloten werd is het zowel voor onze mensen als voor het bedrijf de ideale opportuniteit om de filosofie evenals visie als leverancier van diensten en oplossingen met een toegevoegde waarde verder te ontwikkelen en uit te breiden.” Zegt Frédéric Suetens, Managing Director van Global Sat Belgium.


Reacties (1)

Door Walter Dornstedt - zaterdag, 03 juni 2017 10:08

Consolidatie

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen