Fitty Nederlandse netwerken door reactie T-Mobile op vermeend kopiegedrag Tele2

Fitty Nederlandse netwerken door reactie T-Mobile op vermeend kopiegedrag Tele2

Gepubliceerd: dinsdag, 16 mei 2017
Door:

Share |

Met de woorden ‘what took them so long’ bijt T-Mobile in een open brief van hun CEO Søren Abildgaard vandaag fel van zich af tegen het in hun ogen kopiegedrag van Tele2. Gisteren maakte Tele2, dat door T-Mobile fijntjes ‘de vierde beste optie’ wordt genoemd, bekend dat ook zij onbeperkt datagebruik, bellen en sms’en gaan aanbieden. Maar dan wel nog 5 euro scherper dan de Unlimited propositie van T-Mobile.

Abildgaard merkt op dat de aanbieding van Tele2 niet echt onbeperkt is met volgens T-Mobile dure roamings-en buiten-de-bundelkosten. En daarnaast haalt de CEO de uitslag van de onlangs door Connexie gepubliceerde P3 benchmark aan. Hieruit blijkt dat T-Mobile het beste netwerk van Nederland (en de wereld) heeft. Beter dan Vodafone, KPN en zeker Tele2.

Lees hier de hele open brief van T-Mobile:

Eindelijk we hebben een volger! We hadden het eigenlijk al eerder verwacht. In het afgelopen jaar, is T-Mobile uitgegroeid tot hét premium mobiel internet merk in de Nederlandse markt en zijn we met bijna een kwart miljoen klanten gegroeid. We groeien harder dan de rest van de markt, omdat wij conventies in de telecommarkt doorbreken. Zo vochten we tot in de rechtszaal voor het recht van onze klanten om Datavrije Muziek te mogen gebruiken en lanceerden we één van de meest scherpe prijsplannen in de markt.
Belangrijker: we maakten de stap die niemand in deze markt durfde te zetten. We gaven onze klanten iets waar ze jarenlang op hebben gewacht: volledige vrijheid op mobiel internet tegen een prijs die voor bijna iedereen toegankelijk is: 30 Euro. Go Unlimited was een schot in de roos. Binnen drie maanden na lancering kregen we 100.000 klanten en nog steeds groeit het aantal Go

Unlimited fans explosief.
Natuurlijk zijn er dan copycats die mee willen liften op dit succes. Maar écht Unlimited kan je niet minimaliseren tot een prijsplan. Je kan niet simpelweg ons prijsplan kopiëren. Unlimited is alleen Unlimited als je van de volledige vrijheid kan genieten: geen addertjes onder het gras, dure buiten-de-bundelkosten of dure roamingkosten.

De basis van écht Unlimited is de beste technologie. In april werd T-Mobile voor het tweede opeenvolgende jaar bekroond met het predicaat ‘het best geteste netwerk in Nederland’. Een netwerk met de hoogste snelheden, superieure dekking, beste video- en voicekwaliteit, beter dan dat van KPN en Vodafone. En natuurlijk, er zullen altijd klanten zijn die voor de vierde beste optie zullen gaan…. Maar we denken niet alleen aan vandaag. We hebben een lange termijn investeringsplan en technologie roadmap om zo premium kwaliteit ook in de toekomst te blijven garanderen.

Het kiezen van een provider is allang geen vrijblijvendheid meer. De smartphone is onmisbaar in ons dagelijks leven. We zijn 24/7 afhankelijk van mobiel internet, zowel zakelijk als privé. Uiteindelijk zullen consumenten en bedrijven voor de aanbieder gaan waar ze op kunnen vertrouwen. De organisatie met een digitale mindset, beste klantenservice, proposities en een onovertroffen netwerkervaring. Nu en in de toekomst.



Reacties (1)

Door Sebastiaan - vrijdag, 19 mei 2017 15:15

Tja, echt unlimited kan je het van T-Mobile ook weer niet noemen. Ze hebben de fantastische optie MB verdeler afgeschaft. Daardoor mag ik straks 3 abonnementen aanschaffen, terwijl ik op de twee extra SIM's nog geen gigabyte per maand verstook. Hoezo unlimited, Søren Abildgaard?

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.



Divide Internetoplossingen