Belsimpel neemt Typhone.nl over van failliete Phone House

Belsimpel neemt Typhone.nl over van failliete Phone House

Gepubliceerd: maandag, 08 mei 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Phone House vroeg in februari dit jaar het faillissement aan. Onder de aanvraag viel ook de webshop van Phone House Typhone.nl. Typhone werd in 2008 overgenomen door Phone House om een ‘boost’ te geven aan de online activiteiten van de retailer. De site telefoonabonnement.nl meldt vandaag dat de URL Typhone.nl is overgenomen door Belsimpel.

En inderdaad. Typhone.nl verwijst meteen door naar Belsimpel.nl. Belsimpel heeft naast een succesvolle website ook enkele winkels in Nederland en draait uitstekend. Typhone.nl wordt dan ook geen tweede website van Belsimpel, maar zal dienen als versterking van hun winkels.

In een gesprek met Belsimpel.nl door telefoonabonnement.nl wordt duidelijk dat de overname enkel de domeinnaam betreft. Er zijn geen verdere afspraken gemaakt over een eventuele klachtenafhandeling en oud-personeelsleden van Typhone maken ook geen deel uit van deze transactie. Natuurlijk krijgen bestaande klanten van Typhone binnenkort bericht over de overname. Ook vertelt Jeroen Elkhuizen van Belsimpel dat oud-klanten in deze speciale nieuwsbrief bericht krijgen over waar ze naar toe kunnen met eventuele vragen over lopende bestellingen.

Bron: telefoonabonnement.nl


Reacties (1)

Door sabrina kaijser - maandag, 08 mei 2017 10:55

ik ben klant van typhone, en nu gaat sinds gisteren mijn wifi niet meer, mijn toestel scannt geen wifi meer en geen netwerk kan ik toevoegen, ik kan alleen op internet via 3g en 4g. wat wel behoorlijk prijsig wordt als ik niet meer op wifi kan zitten. Jullie hebben typhone overgenomen dus ik neem aan dat jullie mij verder kunnen helpen.mvg. s. kaijser

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen