Yes Telecom pakt uit met grootste Business Borrel ooit

Yes Telecom pakt uit met grootste Business Borrel ooit

Gepubliceerd: woensdag, 12 april 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Meer dan 400 genodigden bezochten gisteren hét business event van Yes Telecom, in Theater Amsterdam. Een exclusief netwerkevent waarbij gasten kunnen netwerken met meer dan 400 genodigden uit de mobiele, vastnet en IT-sector. Voor deze twaalfde editie pakte Yes Telecom groots uit, en nam haar gasten mee in ‘’de wereld van Yes’’. Een wereld waarin partnership en het Yes team centraal staan én een wereld waarin de transitie wordt gemaakt van simkaart – naar solution verkoop. Ook dit jaar werden, in een geheel nieuw concept, de felbegeerde Yes Awards uitgereikt aan de best presterende Business Partners. Uiteraard konden de gasten tijdens het netwerken genieten van culinaire hoogstandjes in onder meer het Yes pop-up restaurant.

Dit jaar organiseerde Yes Telecom haar grootschalige netwerkevent op een unieke locatie in Amsterdam. Om haar gasten letterlijk onderdeel uit te laten maken van ‘’de wereld van Yes’’ is er gekozen voor Theater Amsterdam, met het unieke 180 graden ronde projectiescherm. Tijdens het podiumprogramma werden de gasten door algemeen directeur Lothar Steegstra meegenomen in de ontwikkelingen die Yes de afgelopen vijf jaar heeft doorgemaakt maar ook in de toekomstvisie. ‘’We hebben als Yes Telecom een grote verandering doorgemaakt. Dit hebben we niet alleen gedaan, maar samen met onze partners. Een groep vooruitstrevende partners is met ons de transitie aangegaan van mobiele partner naar solutions partner en samen hebben we een enorme groei weten te realiseren. Nu is het tijd dat al onze partners instappen, wij zijn er klaar voor! ‘’


Tijdens dé Yes Business Borrel hebben gasten ook kennis gemaakt met het nieuwe Solutions Partner Programma: Yes. Eindelijk. Partners in business. Een programma waarin Yes Telecom haar partners volledig ondersteunt om zo gezamenlijk de business naar grote hoogte te brengen. Het podiumprogramma werd afgesloten met een spectaculaire award uitreiking waar nog lang over nagepraat zal worden. Als grand finale nodigde Lothar Steegstra de gasten allemaal uit om letterlijk in de wereld van Yes te stappen. Waarop het 500m2 projectiescherm zich opende en de laatste verassing van de avond werd onthuld; ‘’De wereld van Yes’’.

En de winnaars zijn:

Best Customer Volume Performance Award: Unica Schutte ICT
Best Solution Partner Award: Contict
Lowest Churn Award: Telecom2Business
Best Overall Performance Award: Defero Communication Solutions
Fastest Growing Partner Award: 2 Mobile Consultancy
Loyalty Award: Telecombinatie Luijk


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen