Cellularline komt met hoesje voor betere connectiviteit iPhones

Cellularline komt met hoesje voor betere connectiviteit iPhones

Gepubliceerd: dinsdag, 11 april 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Accessoiredistributeur Cellularline presenteert exclusief voor de Europese markt: ANTENNA. Dit is het resultaat van de samenwerking met Antenna79, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de connectiviteit van draadloze toestellen.

ANTENNA breidt de antenne van de smartphone ‘uit’ volgens de makers en verbetert zo de signaalontvangst. “En dit alles door de smartphone simpelweg in een hoesje te stoppen. Door het schuifje te openen wordt zowel de antenne als de ontvangst maximaal uitgebreid. Op deze manier heb je zelfs bij een zwak signaal een goede ontvangst. Daarnaast hoeft je telefoon niet langer continu te zoeken naar een signaal, waardoor de batterij langer meegaat. Het hoesje, gekalibreerd en getest met de drie belangrijkste Europese LTE-banden (3 GSM LTE-band], 7 LTE FDD-band, 20 LTE -band), verbetert de signaalontvangst tot 57 procent”, aldus Cellularline.

De distributeur gaat verder: “Een belangrijk pluspunt van het product is, dat met ANTENNA het aantal radiogolven van smartphones niet toeneemt. Het is dus een veilig en gebruiksvriendelijk product dat geen interferenties veroorzaakt. Niet met wifi noch met Bluetooth. Het hoesje is getest en gecertificeerd: zijn superdunne ANTENNA-systeem, dat het signaal van de smartphone versterkt, heeft verschillende licenties (vijftien octrooilicenties). Wanneer er een signaal is, verbetert en stabiliseert ANTENNA de signaalontvangst van de smartphone, zodat je geen oproepen mist en elk gesprek vlot en zonder onderbrekingen verloopt!”

ANTENNA is verkrijgbaar voor de Apple iPhone 6, 6s en de iPhone 7 voor 34,99 euro. Wij zijn benieuwd of het werkt en zin heeft in Nederland, waar over het algemeen de ontvangst (3G en 4G) erg goed is.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen