Uitreiking T-Mobile B2B Partner Awards in de Efteling

Uitreiking T-Mobile B2B Partner Awards in de Efteling

Gepubliceerd: maandag, 10 april 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

T-Mobile zakelijk heeft het laatste jaar flink de wind in de zeilen. Vanuit Den Haag worden steeds mooie groeicijfers getoond. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Partner Awards in de Efteling werd er in de coulissen vooral lovend gesproken over de goede aansluitsystemen, het netwerk en de vergoedingen.

Sprookje
Als je door de poort van de Efteling loopt, krijg je toch de aandrang om te gaan rennen naar de eerste attractie om geen rij aan te treffen. Het kind is direct in iedereen wakker gemaakt. Op de avond dat T-Mobile ruim 200 mensen van businesspartners op bezoek heeft is dat niet nodig. Er zijn twee attracties helemaal speciaal geopend voor de aanwezige
T-Mobile-gasten. Een mooie en gezellige avond volgde.

Goede sfeer
Martijn Teekens, directeur B2B Sales van T-Mobile, was tijdens de avond helemaal in zijn element. Je kon zien dat hij en zijn salesteam heel dicht bij de partners staan. Natuurlijk helpt het dan als je samen eens lekker door elkaar bent geschud in ‘Joris en de Draak’. Tijdens de feestavond zei Martijn Teekens: “T-Mobile Nederland heeft een grote diversiteit aan businesspartners voor de zakelijke markt en daar zijn we erg blij mee. Wij gaan niet over één nacht ijs bij het selecteren van onze partners; zo weten we dat we alleen met de beste mensen werken die samen met ons mooie resultaten boeken. In 2016 is T-Mobile niet alleen de snelstgroeiende B2B-provider van Nederland geworden, ook is de klanttevredenheid erg hoog en is het netwerk van T-Mobile door P3 uitgeroepen als beste netwerk. Daar zijn wij trots op. Met de meeste van onze partners hebben wij al jarenlang een goede relaties; daarbij zijn partners die significant hebben bijdragen aan onze doelstellingen zoals het verbeteren van de klanttevredenheid, het realiseren van groei en het invullen van een gezamenlijk cloud-propositie. Die partners hebben we vandaag extra in het zonnetje gezet. Zij hebben hun T-Mobile B2B Partner Award dubbel en dwars verdiend.”

De volgende Partner Awards zijn uitgereikt:


- Beste nieuwkomer - Apply
- Beste distributeur - Ingram Micro
- Customer Experience  - Kreuze Telecom
- Beste Mobile & Cloud - Novuss
- Snelste groeier - Detron

De Efteling
De keuze voor de Efteling als decor voor de uitreiking van de T-Mobile B2B Partner Awards was een schot in de roos. Het aanwezige Efteling-personeel laat de hele avond zien wat gastvrij zijn betekent. Martijn Teekens zegt daar nog over: “De Efteling is al jaren klant bij T-Mobile. Het is natuurlijk aardig om de band die we hebben op deze manier te onderstrepen. Maar wat belangrijker is: de Efteling is een plaats waar je heen gaat met je vrienden en familie. T-Mobile ziet zijn partners als een grote zakelijke familie waarmee we work hard én play hard. Het element van samen ontspannen is een belangrijk onderdeel in de relatie en de samenwerking van T-Mobile met partners En waar kun je dat beter doen dan in de Efteling.”


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen