T-Mobile verlaagt prijzen

T-Mobile verlaagt prijzen

Gepubliceerd: maandag, 03 april 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Na de introductie van Datavrije Muziek en Go Unlimited maakt T-Mobile een nieuwe stap om de groeistrategie in de mobiele internetmarkt verder te versnellen. Vanaf vandaag krijgen hun klanten 5 euro per maand korting op Go Unlimited. Het enige wat klanten hoeven te doen, is zich aanmelden voor het loyaliteitsprogramma T-Mobile Samen, een groep aanmaken met minimaal twee vrienden, familieleden of wie dan ook met een T-Mobile abonnement en ze krijgen het loyaliteitsvoordeel, zonder verdere verplichtingen.

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile: “De introductie van Go Unlimited was een doorslaand succes voor ons bedrijf en verloopt ver boven onze verwachtingen. Maar we zijn nog niet klaar met het opschudden van de markt. Met T-Mobile Samen belonen we onze klanten die deel uitmaken van het snelgroeiende T-Mobile netwerk met ruim drie miljoen abonnees door ze kortingen te bieden.” Traditionele loyaliteitsprogramma’s in de markt, zoals van KPN, geven klanten vaak alleen korting bij elk abonnement dat ze toevoegen op hetzelfde adres. T-Mobile vindt dat veel te beperkend. Søren: “Natuurlijk is T-Mobile Samen de ideale manier voor gezinnen om op hun T-Mobile abonnementen te besparen. Maar we vinden het ook prima als je een groep aanmaakt met je buurman, neef, studiegenoot, voetbalvriend of de plaatselijke autodealer. Zo bieden we onze klanten volledige keuzevrijheid, zonder gedoe.”

Martin Knauer, Directeur Consumentenmarkt: “Bij T-Mobile Samen gaat het niet alleen om het aantrekken van nieuwe klanten. Klanttevredenheid is een belangrijke drijfveer voor ons. De klanttevredenheid groeit snel dankzij ons best geteste netwerk en het nieuwe T-Mobile Samen zal hier ook een forse bijdrage aan leveren. Ons loyaliteitsprogramma en de bijbehorende voordelen gelden niet alleen voor klanten met een Go Unlimited abonnement. Uiteraard ontvangen ook onze andere klanten via T-Mobile Samen kortingen. Het extra voordeel is afhankelijk van het abonnement.”


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen