BlackBerry minder omzet en nog steeds verlies

BlackBerry minder omzet en nog steeds verlies

Gepubliceerd: zaterdag, 01 april 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Sinds het Canadese BlackBerry besloot te stoppen met het maken van telefoons gaat het financieel nog steeds niet echt beter. Het bedrijf maakte gisteren de resultaten over hun vierde kwartaal bekend. De omzet daalde in vergelijking met een kwartaal eerder met 1 procent naar 297 miljoen dollar. In vergelijking tot dezelfde periode een jaar eerder zelfs een teruggang met 36 procent. BlackBerry leed een verlies van 47 miljoen dollar.

Dit jaar denkt BlackBerry dat hun software-divisie nog verder gaat groeien en is het bedrijf bijzonder positief over de licentie-deal met het Chinese TCL. TCL, bekend van Alcatel, start in ons land binnenkort de BlackBerry KEYone verkopen.


Reacties (1)

Door lieke - zaterdag, 01 april 2017 19:14

En dan tóch nog rétedure toestellen blijven maken,ik vertik het om zo veel te betalen,kunnen ze eigenlijk niet maken na de 'flops'jaren geleden.Er gaat helemaal niks groeien bij BB!! uitgestorcen,maak eerst maar eens oude modellen in n nieuw jasje met qwerty bord zoals het was.......dat is waar wáre BB liefhebbers op wachten en zich aan hechten ...en willen. Maar ja zullen wel weer allemaal kerels zijn die met de septer zwaaien,..........zonde!

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen