Samsung introduceert nieuwe Gear 360 met 4K video

Samsung introduceert nieuwe Gear 360 met 4K video

Gepubliceerd: donderdag, 30 maart 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

De nieuwe versie van de Samsung Gear 360 heeft een 360° camera met een resolutie van 4K. Door het aangepaste design is hij volgens Samsung nog gemakkelijker in gebruik en heeft de Gear 360 verbeterde functies voor hoogkwalitatieve content, is een lichtgewicht en compact.

“Steeds meer mensen maken gebruik van 360° video om hun ervaringen te delen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Daarom hebben we de Gear 360 geüpdatet. Het is nu nog eenvoudiger om digitale content te creëren, delen en streamen. De nieuwe Gear 360 verbreedt de horizon van wat er mogelijk is op het gebied van creëren en delen van mooie ervaringen.”

Verbeterde functies voor hoogkwalitatieve 360° content-creatie
De Gear 360 biedt voor het eerst een resolutie van 4K. De twee dual fisheye-lenzen hebben een resolutie van 8,4 MP en een lichtgevoeligheid van F2.2.

In de Gear 360 brengt Samsung ‘de allerlaatste technologieën samen om hoogkwalitatieve content snel en efficiënt te delen, bekijken en bewerken. Of je nu 360°-video’s maakt of stilstaande beelden, je hebt altijd toegang tot verschillende kijkmodi, bewerkingstools, foto-effecten en -filters om precies die content te maken die jij wilt. Probleemloos zet je 360°-video’s over in standaardformaten om ze makkelijk te kunnen delen.’

360 Social Live Broadcast
De Gear 360 introduceert realtime content sharing. Synchroniseer de Gear 360 met een compatibele smartphone of computer en beelden kunnen via een livestream gedeeld worden. Daarnaast kan content direct worden geüpload naar Facebook of YouTube.

Compabiliteit
De nieuwe Gear 360 is compatibel met een selectie accessoires en statieven van derde partijen, de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge en Galaxy A5 (2017). De Gear 360 is ook compatibel met verschillende iOS devices, waaronder de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus en iPhone SE en met Windows en Mac computers.

De Gear 360 komt medio mei beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 249,99 euro.


Reacties (1)

Door beellpalalada - woensdag, 19 juli 2017 22:28

http://allocating.one

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen