Verkoop Huawei P10-familie vandaag feestelijk gestart bij T-Mobile

Verkoop Huawei P10-familie vandaag feestelijk gestart bij T-Mobile

Gepubliceerd: vrijdag, 24 maart 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Vandaag startte Huawei de verkoop van de nieuwe Huawei P10, P10 Plus en P10 Lite. In de T-Mobile winkel in de Kalverstraat in Amsterdam overhandigde Richard de Borst, Huawei’s directeur Consumer Business, het eerste toestel - de P10 - aan de zeer gelukkige eerste kopers, in aanwezigheid van tal van Huawei en T-Mobile medewerkers en natuurlijk Connexie. Het liep storm en er was in de feestelijke en overvolle winkel bijna geen doorkomen aan.

Vanaf 7 maart was het mogelijk om zowel de P10 als de P10 Plus in de voorverkoop te bestellen. Als extra lokkertje gaf Huawei aan de vroege inschrijvers een retro Leica Sofort instant camera weg. Wij vroegen De Borst naar de eerste resultaten van de voorverkoop van P10-familie: “Ik ben blij verrast door de prima start van de P10 en P10 Plus. Op dit moment hebben wij al ruim drie keer meer toestellen verkocht dan vorig jaar bij de voorganger de P9. Vooral de vraag naar de P10 is overweldigend. Het toont dat wij ook met dit nieuwe toestel weer op de goede weg zitten.”.

De Borst gaat verder: “Vandaag zijn wij meteen ook gestart met het verkopen van de P10 Lite, die nog niet te bestellen was. Ik denk dat de Lite-variant ook dit jaar niet aan te slepen valt. Een prima toestel voor een perfecte prijs. De P9 Lite was overigens het bestverkochte P9 model in Nederland”. Wereldwijd zijn er van de P9 en P9 Plus meer dan 10 miljoen stuks verkocht. Voor de P10 heeft Huawei de lat nog hoger gelegd.Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen