Update: grote landelijke storing 4G-netwerk Vodafone verholpen

Update: grote landelijke storing 4G-netwerk Vodafone verholpen

Gepubliceerd: donderdag, 23 maart 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Connexie is zojuist gebeld door een woordvoeder van Vodafone met de melding dat de storing rond een uur of zes vanavond is opgelost. Vodafone bevestigt dat hun 4G-netwerk niet optimaal functioneerde. Vooral VoLTE klanten hadden hier last van. Door de problemen op het 4G-netwerk ondervonden Vodafoneklanten ook problemen met het dataverkeer. Dat de storing is opgelost wordt bevestigd door allestoringen.nl, waar het aantal meldingen sinds 18:00 uur sterk is verminderd. De oorzaak van deze storing is nog niet bekend gemaakt.

Sinds een uur of 15:00 uur vanmiddag lijkt Vodafone Nederland te kampen te hebben met een storing. Op de site www.allestoringen.nl waren om 16:00 meer dan 550 storingen gemeld. De storing lijkt zich te concentreren in vooral het westen van het land. Maar ook komen er klachten uit Groningen, Breda en Enschede.

Vodafone zelf zegt nog niets over de storing op hun website. Op Twitter maakt het webcare-team wel melding van een storing. Het lijkt dat vooral het 4G-netwerk van Vodafone getroffen is.


Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen