Primeur: nieuwe LG G6 begin april in de winkel

Primeur: nieuwe LG G6 begin april in de winkel

Gepubliceerd: dinsdag, 14 maart 2017
Door: Pieter Waasdorp

Share |

Ook in ons land ligt de nieuwe LG G6 volgens een woordvoerder van de fabrikant al begin april in de winkel. LG kwam met een reactie naar aanleiding van een vraag van Connexie. Voorlopig is de G6 alleen nog exclusief via T-Mobile te koop in de kleur astro-black, vanaf de eerste week in april. De adviesverkoopprijs is vastgesteld op 749 euro. Wanneer en of de andere netwerken de LG G6 gaan verkopen is nu nog niet bekend.

LG heeft kennisgenomen van het initiële succes van de G6 in thuisland Korea. “Het is niet aan ons om commentaar te geven op verkopen in andere regio’s dan de Benelux”, aldus een woordvoerder van LG. “Maar natuurlijk zijn wij blij met dit succes. Het zegt alleen nog niets over hoe de G6 in ons land gaat verkopen. Wel zijn de eerste reacties uit de markt op de G6 veelbelovend”. Het bedrijf vervolgt: “Met de G6 gaan wij weer back to basic. Opmerkelijk is het full vision scherm, dat als ‘dubbel’ scherm kan dienen en multi tasken eenvoudig maakt”.


Reacties (1)

Door gin - donderdag, 27 juli 2017 15:29

LG heeft kennisgenomen van het initiële succes van de G6 in thuisland Korea. “Het is niet aan ons om commentaar te geven op verkopen in andere regio’s dan de Benelux”, aldus een woordvoerder van LG. “Maar natuurlijk zijn wij blij met dit succes. Het zegt alleen nog niets over hoe de G6 in ons land gaat verkopen. Wel zijn de eerste reacties uit http://www.google.com

Plaats een reactie

Naam *
E-mailadres *
Reactie *
Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn *
Schrijf mij in de voor de Telecomjournaal nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.Divide Internetoplossingen